Vacancy: Project Officer

Location: Benelux, Belgium preferred

Salary band: 28.244 - 30.977€

Contract: 1 year, with a view to extend

Democratic Society is één van Europa’s toonaangevende non-profit organisaties voor democratische innovatie. De voorbije tien jaar bouwden we een stevige reputatie op in het uitdenken en realiseren van innovatieve participatietrajecten, en werkten we nauw samen met lokale, regionale en nationale overheden, ook op Europees niveau. Voor onze groeiende projectportefeuille in de Benelux zijn we op zoek naar een Project Officer. Heb je een passie voor democratie, participatie en inclusie in klimaatgerelateerde topics? Dan is deze job mogelijk iets voor jou!

De functie

  • Je ondersteunt het ontwerpen van events en workshops in het kader van participatieprocessen in Vlaanderen en neemt een leidende rol in de uitvoering ervan. Hiervoor werk je samen met de rest van het team om het succes van de activiteiten te verzekeren
  • Je staat mee in voor een goede communicatie met projectpartners en onderhoudt mee de relaties
  • Je draagt bij aan rapporteringen door mee korte verslagen op te maken over de uitgevoerde activiteiten
  • Je bouwt verder mee aan de groeiende projectportefeuille in Vlaanderen en andere regio’s waar we actief zijn

Wat wij bieden

Een dynamische werkomgeving binnen een getalenteerd team dat over heel Europa verspreid is maar verbonden is door een sterke online bedrijfscultuur. Hoewel thuiswerk sterk is ingeburgerd in onze organisatie, bieden wij ook de mogelijkheid om vanuit onze hoofdzetel in Brussel te werken. In onze organisatie zijn er veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Wij bieden een contract voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging, met een salaris volgens ons standaard salarisschaal punt 2-3, €28.244 - €30.977 op jaarbasis.

Read and download the full job description

Waar en hoe solliciteren?

We moedigen je aan om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle criteria voldoet. Wij zijn ervan overtuigd dat ieders capaciteiten en ervaringen ons een beter team maken en zullen elke applicant individueel beoordelen.

Stuur je CV en motivatiebrief door naar recruitment@demsoc.eu tegen ten laatste 29 mei. Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Wouter Jeuris, Project Officer via wouter@demsoc.eu

Demsoc is an equal opportunities employer and welcomes all suitably skilled persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation, education or age.

We do not support Internet Explorer. Please use a modern browser for a better experience.